TeSin Tuulahdus

TeSin Tuulahdus

TeSin Tuulahdus on Tesoman Sinisiskojen oma lehti, jossa kerrotaan menneistä tapahtumista ja partiokokemuksista. Näiden lisäksi lehdestä löytyy joitakin hauskoja aktiviteetteja tai tehtäviä ja hauskoja juttuja, joita lehteen voi itse täyttää.

TeSin Tuulahdus on palannut taas keväällä 2023. Tesin Tuulahdus julkaistiin sekä jaettiin jäsenille postin välityksellä kevään lopussa tai kesän alussa 2023. Kevään spesiaalinumeron jälkeen TeSin Tuulahduksen olisi tarkoitus vakiintua taas perinteeksi ja tämän jälkeen julkaisu tapahtuisi kaksi kertaa toimintakauden aikana. Syksyn osalta TeSin Tuulahdus julkaistaisiin joulun aikaan ja taas uudelleen kauden päättyessä keväällä. TeSin Tuulahdukseen on kerätty tapahtumia kuluneelta toimintakaudelta, partioon ja retkeilyyn tutustumista sekä pientä puuhaa. Lehteä toimittavat meidän omat TeSiläiset Jenni Mäkinen, Iiris Haataja, Tytti Soininen sekä Peetta Antikainen.

Kevään TeSin Tuulahduksessa sivuja koristavat kirjoitukset esimerkiksi kesällä 2022 järjestetystä Finnjamboreesta Kajosta, Pottukisasta, Sudenpentujen ja seikkailijoiden Hollywood -syysretkestä sekä Joulupukin töissä -talviretkestä.