Lippukunta

Tesoman Sinisiskot ry eli TeSi on Länsi-Tampereella toimiva lippukunta. Juuri remontoitu kokoontumispaikkamme eli kolomme on Tesoman kirkolla. Lippukunnan johtajisto vastaa toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vapaaehtoisvoimin. Syksystä 2018 alkaen TeSi on yhteislippukunta, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset!

Nuori ja vireä lippukuntamme perustettiin vuonna 1975, kun sisarlippukuntamme Harjusiskojen jäsenmäärä kasvoi valtavasti. Niinpä porukka päätettiin jakaa kahtia, kun kerran Tesomallekin kaivattiin partiotoimintaa. Tilat toiminnalle tarjosi tuolloin Tesoman kirkko. Harjun seurakunta toimii edelleenkin taustayhteisönämme.

Laumat ja vartiot pitävät viikoittain omia kokouksia, joissa tehdään erilaisia partiosuorituksia. Lippukuntamme monipuoliseen ja toimintaan kuuluvat olennaisesti retket ja leirit, joilla harjoittelemme partio- ja erätaitoja käytännössä. Jo nuorimmat sudenpentumme oppivat yhdessä tekemistä ja oma-aloitteisuutta sekä luonnossa pärjäämistä. Lippukunnan oman toiminnan lisäksi osallistumme innokkaasti niin Hämeen Partiopiirin kuin Suomen Partiolaistenkin järjestämiin tapahtumiin.