Mukaan partioon

Mukaan partioon

Mitä partio on?

Lippukuntamme varsinaiseen toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset ja aikuiset. Alle 7-vuotiaat voivat osallistua perhepartioon yhdessä oma aikuisen kanssa. Suurin osa uusista jäsenistämme aloittaa syksyllä elokuussa, mutta partioon voi tulla mihin aikaan vuodesta tahansa, jos ryhmissä on tilaa. Lisätietoja vapaista paikoista voi tiedustella lippukunnanjohtajalta.

Syksyllä 2023 lippukuntaan otetaan mukaan vuonna 2016 ja sitä aikaisemmin syntyneitä lapsia. Partion voi aivan hyvin aloittaa minkä ikäisenä tahansa, myös aikuisena! Tesoman Sinisiskoista löytyy ryhmiä koko partion kohderyhmälle 7-22 -vuotiaille ja myös aikuisten (yli 22v.) panos toiminnan ohjaamisessa ja mahdollistajana on merkittävä. Alle kouluikäisille on tarjolla perhepartiota. Uusia aikuisia kaivataan aina mukaan toimintaan, joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan (siljasalmela1 (a) gmail.com).

Toimintavuoden ryhmät ja kokoontumisajat löytyvät valikosta kohdasta Ikäkaudet.

Jäsenhakemuksen voit tehdä näppärästi jäsenrekisteri Kuksassa. Etsimme lapselle sopivimman ryhmän ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.