Mitä partio on?

Lippukuntamme toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset ja aikuiset. Suurin osa uusista jäsenistämme aloittaa syksyllä elokuussa, mutta partioon voi tulla mihin aikaan vuodesta tahansa, jos ryhmissä on tilaa. Lisätietoja vapaista paikoista voi tiedustella lippukunnanjohtajalta.

Syksyllä 2022 lippukuntaan otetaan mukaan vuonna 2015 ja sitä aikaisemmin syntyneitä lapsia. Partion voi aivan hyvin aloittaa minkä ikäisenä tahansa, myös aikuisena! Tesoman Sinisiskoista löytyy ryhmiä koko partion kohderyhmälle 7-22 -vuotiaille ja myös aikuisten (yli 22v.) panos toiminnan ohjaamisessa ja mahdollistajana on merkittävä. Uusia aikuisia kaivataan aina mukaan toimintaan, joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan (siljasalmela1 (a) gmail.com).

Nyt myös alle kouluikäisten on mahdollista osallistua perhepartiotoimintaan yhdessä oman aikuisen kanssa. Tapaamisia järjestetään n. kerran kuussa. Perhepartioryhmälle haetaan myös vetäjää, joten jos partiotoiminta oman lapsen kanssa kiinnostaa, ole reilusti yhteydessä lippukunnanjohtaja Siljaan!

Toimintavuoden ryhmät ja kokoontumisajat löytyvät valikosta kohdasta Ikäkaudet.

Jäsenhakemuksen voit tehdä näppärästi jäsenrekisteri Kuksassa. Etsimme lapselle sopivimman ryhmän ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.